duminică, 26 aprilie 2015

**

Foarte multe se pot întâmpla între „acum” și „niciodată”. O fată poate iubi un băiat. Marea poate curăța plaja de dragostea pierdută a altora. Soarele poate apune. Timpul poate trece. Soarele a apus.

Te-ai întrebat vreodată cum de-am ajuns aici? Apropie-te și deschide-ți ochii. La ce te gândești? Cum te simți? Ce ne-am făcut unul celuilalt? Te-ai gândit vreodată să-mi mai scrii?

„Cum ești?”, „Cum a fost la mucă?”, „Ai udat florile?”, „Vrei să vin să tund gazonul?” sună toate a declarații de dragoste, mai mult decât „Te iubesc”, „Te vreau aici cu mine”, „Îmi e dor de tine”, „Nu pot trăi așa!”

Pentru că poți trăi așa. Dragostea nu este dramatică, dureroasă, drastică. Dragostea nu trebuie să te facă să te simți mizerabil. Dragostea este calmă, lucidă, îngăduitoare ;și are o ușă de ieșire.

Poți oricând să ieși. Asta nu înseamnă că nu vei mai simți nimic. Dar nici nu înseamnă că vei suferi. Dragostea nu doare. Dragostea pierdută este doar un curs la care ai chiulit; poți recupera tot ce ai pierdut, pe parcurs.

Foarte multe lucruri se pot întâmpla între „acum” și „niciodată”.

Diana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu