vineri, 26 aprilie 2013

O clipă .

E nevoie doar de-o clipă ca să te indrăgostești și doar de-o clipă ca să nu mai fii niciodată lafel .Dar e nevoie de timp pentru a învăța să asculți , să vorbești , să iubești . E nevoie de timp pentru orice , dar , mai presus de toate , e nevoie de timp pentru a capta încredere . Și , totuși , totul începe într-o clipă .
E nevoie de o clipă pentru o privire pătrunzătoare , care schimbă totul . Perspectiva asupra vieții , asupra persoanei respective , asupra ființei omenești proprii , totul devine fum și ceață . Și ce mai contează grijile și stresul și viața de zi cu zi , ce mai înseamnă ele pe lângă acea privire ?!...e totul praf , e totul fum .
E nevoie doar de-o clipă ca să te îndrăgostești și doar de-o clipă ca să nu mai fii niciodată lafel . Dar e nevoie de timp pentru a te perfecționa în dragoste , chiar dacă nu vei ajunge să știi mereu cum să procedezi .Și , totuși , e nevoie doar de o clipă ca să greșești și ca să rănești și să rupi în bucățele tot ce ai clădit cu afecțiune și grijă .

Continui...

D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu