marți, 2 iulie 2013

Jocul perfect.

O singură regulă : Jocul nu-ncepe de nicăieri ; și n-are nici sfârșit . Te apropii , ești prins în mrejele lui și n-ai scăpare . Asta e-așa amuzant , captivant. Ești lăsat să te zbați , să țipi , să-nduri,că n-ai ce face . Ca să câștigi , e nevoie de curaj și-un pic mai multă nebunie .
Vor fi momente în care te vei pierde prin locuri neștiute din sufletul tău...vei învăța din greșeli , dar oare vei fi învățat când vei greși ? Nu ai trei vieți , ci doar una , și trebuie să demostrzi c-o meriți , s-ajungi sus , pe scara moralității . Drumu-i drept , dar plin de serpentine .
Pornești de jos și te-ntâlnești , în calea ta , cu fel de fel de emoții și oameni și vise și eșecuri și lacrimi și zâmbete și fum și ceață deasă . Vei experimenta senzații dintre cele mai periculoase , interzise , fatale , romantice ; vei trece peste tragedii și întâmplări de neiertat și neuitat . Și e totul parte din jocul nostru . Îl vei juca pe tot parcursul metempsihozei tale , să nu-mi spui că nu te-am prevenit . Dar merită , nu te sfii să ni te-alături . Când joci la nivelul nostru , nemurirea ai vrea să pară mai aproape de tine .
Jocul e viața . Joci?

Diana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu