marți, 15 aprilie 2014

Paradisul

Știu că e ceva diferit în modul în care o privești pe ea. Ți se dilată încet și discret pupilele și ți se luminează fața, te abții să zâmbești ca să nu lași oamenii să observe impresia pe care ți-o lasă ea. Știu că te simți bine când o faci să râdă, când îi captezi atenția, când o faci fericită,când o ții de vorbă doar ca să uite de unele lucruri supărătoare. Știu că te bucuri când îi poți lipi buzele de ale tale. Știu că tresari când îți fură câte un sărut pueril. Știu că îți place să îți atingă subtil brațul sau să îți zâmbească. Știu că îți place să te privească.

Îți observ interesul de a-i arăta că îți pasă. Încerci să îi demonstrezi că nu ești de gheață. Nu te forța , nu încerca să pari ceva ce nu ești , fii tu , căci știi că ea va înțelege, accepta și aprecia. Comportă-te cum crezi că e mai bine, nu te mai îngrijora că nu vei lăsa o impresie bună. Ea te va prețui pentru cine ești când sunteți singuri, pentru felul în care o privești când crezi că nu e atentă la tine ; pentru micile inflexiuni ale vocii tale atunci când îi faci un compliment,nu pentru complimentul acela în sine. 

Ia-o de mână și plimbă-te cu ea, arată-i că nu îți e frică să o ții lângă tine când sunt și alții prin preajmă. Povestește-i totul despre tine. Cântă-i,chiar dacă nu te pricepi. Gătește-i,dacă tot te lauzi în fața ei că poți. Fă-i cunoștință cu prietenii tăi. Stai cu ea degeaba o zi întreagă. Ascultă melodii romantice cu ea, în timp ce vă țineți în brațe. Fă glume copilăroase cu ea și pe seama ei, las-o să se comporte ca o fetiță de cinci ani. 

Spune-i ce simți constant, chiar dacă nu e legat de ea, mai ales dacă nu e legat de ea. Fii cel mai bun prieten al ei , fă-o cea mai bună prietenă prietenă a ta.
Fă-ți singur Paradisul.

Diana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu