luni, 24 februarie 2014

Respiră

Tu nu te cunoşti. Nu ai nici cea mai mică idee în legătură cu nevoile tale. Tot ce faci este să te îngrijorezi şi să complici totul. Dar viaţa e foarte simplă.
Respiră.Închide ochii. Simte adierea vântului în toate particulele. Asta e libertatea. Bucură-te de ea,bucură-te de viaţă,bucură-te de tine. Cu ochii închişi vezi cel mai bine. Cu buzele lipite vorbeşti cel mai sincer. Cu frica în sânge nu vei mai trăi niciodată dacă laşi oxigenul să-ţi cureţe rănile din interior.
Mergi. Fă excursii scurte,singur. Nu ai nevoie de nimeni,ai nevoie de tine. Fericirea ta depinde doar de tine . Eşti puternic,independent şi vei fi mulţumit de viaţa pe care o trăieşti. Plimbările lungi sunt cele mai bune calmante ,cele mai bune somnifere pentru sentimente. Printre copaci,pe alei înguste,cu toţii iubim. Printre suspine nu vei mai trăi dacă înveţi să te relaxezi cum trebuie.
Ascultă. Oferă atenţie,oferă afecţiune. Fă oamenii din jurul tău să se simtă bine. Odihneşte-ţi capul de problemele tale,încearcă să lipeşti şi alte inimi,căci unii oameni nu sunt lafel de puternici ca tine. Cu conştiinţa împăcată treci mai uşor printre flăcări. Cu inima pătată nu vei mai fi dacă asculţi şi alţi oameni.
Priveşte. Uită-te în jur. Observă. Arată că eşti atent la detalii. Uimeşte-i cu capacitatea ta de a privi. Conturează-le caracterul după două întâlniri ale ochilor. Privirile sunt foarte importante,sunt foarte expresive. Cu ochii asupra altora,uiţi de defectele tale.
Respiră.Orice s-ar întâmpla.

       Diana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu