luni, 4 august 2014

Adolescenți

Suntem tineri. În traducere liberă, suntem proști, naivi, necultivați, necivilizați. Unii dintre noi sunt rebeli, iar alții sunt pur și simplu tâmpiți și nu se bucură de viață,nu profită de vârstă.

Suntem adolescenți, adică ne îmbătăm repede, râdem prea mult,dramatizăm, ne îndrăgostim prea ușor, ne „ia valul” în cele mai nepotrivite momente. Ne credem poeți, ne credem muzicieni, ne credem artiști. Ne credem oameni mari. Ne credem responsabili. Dar suntem doar o adunătură de energie ,nebunie și foarte,foarte multă prostie din aceea drăgălașă.

Noi nu ne analizăm acțiunile niciodată. Ne pasă doar de privirile pe care le-am furat, impresiile pe care le-am lăsat, lucrurile pe care le-am testat și sentimentele pe care le-am avut pentru prima oară. Ne place să ne trezim îmbrățișați,duhnind a alcool ieftin și să stăm pe plajă în timp ce ne bem cafeaua. Ne place să cântăm la tot felul de instrumente doar pentru că „e mișto”. Ne place să ne facem de râs ca să captăm atenția. Ne place să facem pe inteligenții. Ne place să facem lucrurile în felul nostru.

Suntem adolescenți. Ce contează pentru noi?


Diana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu