sâmbătă, 30 august 2014

Încet

Pe parcursul vieții, pierdem multe dintre lucrurile pe care le prețuim. Unele dintre pierderi sunt benefice pentru ontogenezele noastre, iar altele sunt , din păcate, motivele pentru care inimile noastre încep să strige după ajutor. Orice fel de pierderi ar fi cele cu care ne umplem zilele, trebuie să conștientizăm că e normal.

Totul e efemer. Clipele,oamenii,emoțiile,fericirea,durerea .Viața e o bătălie în care primești puncte pentru felul în care te descurci cu lipsuri și goluri .E greu,sună complicat?Dacă n-ar merita efortul, n-ai mai fi aici,acolo,oriunde ai fi, n-ai mai citi asta.

Nu e imposibil să te descurci,să trăiești fără anumite lucruri ori prezențe. Puterea nu e în mușchi, e în creier și inimă. Ești puternic dacă reziști psihic, fizicul nu mai contează de ceva timp. Iar efemeritatea are și părțile ei bune, căci dacă ar fi să pierzi mâine singurul lucru pe care l-ai iubit vreodată,ai ști că totul o să fie bine. Ai ști că tristețea și golul imens din pieptul tău se vor diminua ,cu timpul.

Nu te grăbi. Nu te grăbi pentru că ai să pierzi și mai repede totul. Mergi mai încet prin viață. Ai timp să te bucuri de ceea ce ai azi și nu ști dacă vei mai avea și mâine.


Diana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu