luni, 11 august 2014

Mai trăim și noi puțin?

Către persoana care citește asta,


Hei! Fie că ești hipster, rocker, blogger,tumblr-ist, directioner, tocilar, prostănac, drama queen, Darth Vader sau Sunshine Barbie, am ceva să-ți zic.

Vezi tu, viața înseamnă mai mult decât lucrurile copilărești și fazele de tot rahatul pe care le faci câteodată. Dă-mi încă vreo 20 de rânduri să detaliez.

Așa cum am mai spus,suntem tineri,deci ,automat,suntem imaturi. Pe înțelesul tuturor,suntem o adunătură de idioți. Suntem generația care stă pe Facebook,Instagram,Twitter,Tumblr ș.a.m.d. și care se joacă LOL și WOW și o grămadă de alte jocuri cu „o” la mijloc chiar direct de pe budă. Și suntem aceeași generație care face un selfie înainte și după orice,inclusiv acțiunea aia care necesită să te ștergi prin locuri intime cu hârtie igienică.

Suntem niște copii de-a dreptul proști,care nu prețuiesc nimic nici înainte să aibă, nici în timp ce au și nici după ce au pierdut. Pentru noi, cei mai buni prieteni și cei mai vechi prieteni se uită când pui piciorul prima dată în liceu. Amenințăm că ne sinucidem atunci când persoana simpatizată nu are niciun interes asupra noastră. Credem că o țigară consumată împreună înseamnă prietenie sau dragoste. Credem că putem găsi deja dragostea. Suntem penibili de cele mai multe ori, suntem handicapați în toate modurile posibile.

Viața înseamnă,dragul meu prepubert care te crezi moș pensionat , foarte multe lucruri. Și poate fi analizată din foarte multe puncte de vedere. Dar tu nu trebuie s-o analizezi , sau s-o comentezi,sau s-o fotografiezi, trebuie s-o trăiești, că de-aia e viață.

Iubiți-vă între voi în realitate, nu pe Facebook. Creați momente atât de frumoase încât să uitați de fotografierea lor. Bucurați-vă de frumusețea voastră în razele soarelui,la apus, nu pe Instagram. Nu-l mai spionați pe Tumblr pe tipul mișto de pe banca alăturată, care v-a făcut cu ochiul. Nu mai comentați pe Twitter de parcă ați fi vedete.

Mai trăim și noi puțin?



Diana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu